Bitki Adı | Uygulama Zamanı | Damlama veya Yağmurlama ile uygulama Miktrarı |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | Tüm sezon boyunca 3-4 kez uygulanır | 100-200 cc/da |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği Soya) | Tüm sezon boyunca 3-4 kez uygulanır | 100-200 cc/da |
Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar) | Tüm sezon boyunca 3-4 kez uygulanır | 100-200 cc/da |
Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) | Tüm sezon boyunca 3-4 kez uygulanır | 100-200 cc/da |
Meyve Ağaçları (Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin ve Narenciye) | Tüm sezon boyunca 3-4 kez uygulanır | 100-200 cc/da |