STOLLER K-HIB

STOLLER K-HIB

BİTKİLERYAPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI UYGULAMA ZAMANI
Tarla Bitkileri (Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Yem Bitkileri ,Çeltik, vs.)Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daBitkiler 7-12 yapraklı olduktan sonra uygulanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul,Lahana, Çilek, Karnabahar, Ispanak vs.)Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daİlk meyve tutumuyla birlikte başlanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Narenciye vs.Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daMeyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Soğan, Sarımsak,Havuç, Kereviz, Patates, Şeker PancarıYeteri miktarda su ile 200-300 cc/daYumrular kabarmaya başlayınca (1 cm çapa ulaşınca), yeşil aksama püskürtülür. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Zeytin, Fındık, Muz, Kiwi vs.Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daİlkbaharda uyanma ile birlikte uygulanır ve 3-4 hafta sonra tekrarlanır
BağYeteri miktarda su ile 200-300 cc/daMeyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğünde iken ve renklenme başlangıcında olmak üzere uygulanır.
Elma, Armut, Ayva, Ceviz, vs.Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daMeyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Kayısı, Erik, Şeftali, Kiraz, Vişne, Badem vs.Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/daÇekirdekleri sertleşmeye başlamasından itibaren uygulanır.
Genel Damlama Dozu: 2-3 L/Da