| Bitki Adı | Kullanım Zamanı | Yapraktan Uygulama Miktarı | 
| Tarla Bitkileri: Yonca, Fasulye, Kanola, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Patates, Çeltik, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler | Çiçek, tuber, koçan dönemi | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | 
| Sebzeler: Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler | Çiçek sonrası meyve ilk tutum dönemi | Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da | 
| Meyveler ve Diğer Ağaçlar: Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zeytin, Şeftali, Fıstık, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler. | Petal yaprakları döküldükten sonra ilk uygulama,
2 hafta sonra ikinci uygulama | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | 
| Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir. |