ÜRÜN | cc/da | UYGULAMA ZAMANI |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 200-300 | Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk Ayçiçeği, Soya) | 200-300 | Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Açık Alan Sebzeciliğinde ( Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar ) | 200-300 | Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) | 200-300 | Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Meyve Ağaçları (Badem,Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kaysı, Şeftali, Kiraz, Elma,Muz, Zeytin ve Narenciye) | 200-300 | Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |