MAXMAJOR

MAXMAJOR


BİTKİ ADI

UYGULAMA MİKTARI VE ŞEKLİ 

UYGULAMA ZAMANI

Damlama Sulama ile TopraktanYapraktan
Tüm        Sera       Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan,Havuç, Patates, Çilek) vs. 1-1,5 lt / da100 lt suya            100–125 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm  Açık   Alan  Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs. 1-1,5 lt / da100 lt suya              125-150 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Yaprakları Yenen Kışlık Sebzeler (K.bahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg ) vs.1-1,5 lt / da100 lt suya              125-150 ccİlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklar ile
Kavun, Karpuz, Kabak vs.1-1,5 lt / da100 lt suya               125-150 ccİlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Fidanlık, Süs Bitkileri vs.0,5 lt / da100 lt suya           100–125 ccDikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye ) vs. 2-4 lt / da 100 lt suya               125-150 ccÜç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde  . 2. Meyve oluşumunda  .3. Hasat sonuna kadar
Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı ) vs.1-1,5 lt / da100 lt suya             125-150 ccBitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek) vs.100 lt suya              125-150 ccBitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.