MAXFOLI K

MAXFOLI K

BİTKİLERUYGULAMA ZAMANIYAPRAKTAN UYGULAMA DOZU
Meyveler: Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, KirazMeyve Tutumu ile başlayıp, 2 hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Bağİlk meyve tutumundan sonra birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama.100 Litre Su/150-200 gr
ÇilekFide dikiminden sonra 15-20 günlük aralıklarla 2-3 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
MuzMeyve tutumu ile başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Hububat: Buğday, Arpa, Çeltik, YulafSapa kalkma ve başaklanma döneminde 2 uygulama100 Litre Su/150-200 gr
Sebzeler: Domates, Bezelye, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Kabak, Hıyar, Biber,Meyveler fındık iriliğine geldikten sonra başlanır. 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Marul, Ispanak, Lahana,

Maydonoz, Karnabahar,

İleri dönemde 15 gün arayla 2 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Havuç, Soğan, Sarımsak,Hasattan 30 gün önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
PatatesHasattan 4 hafta önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Endüstri Bitkileri: Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, MercimekPamukta bitkiler 4-5 yapraklı olunca kullanılmaya başlanır, koza tutma döneminde devam edilir. Diğer bitkiler için gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
TütünHasattan 1 ay önce 1-2 uygulama100 Litre Su/150-200 gr
Fındık, Kivi, Antep FıstığıBahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
Şeker PancarıBitkilere 4-6 yaprak döneminde başlayıp 15 gün arayla 3 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr
ZeytinMeyve tutumundan sonra 2 uygulama yapılır.100 Litre Su/150-200 gr