| ÜRÜN ADI | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU |
| MEYVELER; Narenciye, portakal, limon, mandalina, greyfurt, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, kiraz | Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2-3 uygulama | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Bağ | İlk meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır. | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Fındık | Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Zeytin | Yetiştirme süresi boyunca 3-4 uygulama yapılır | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Muz | Çiçeklenme döneminde başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| SEBZELER; Domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, fasulye, bezelye | İlk gelişme devresinde başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır. | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Marul, ıspanak, lahana, maydanoz, karnabahar | İlk gelişme devresinde başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir. | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Havuç, Soğan, Sarımsak | İlk gelişme devresinde başlanır. 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. | 100 Litre Su / 150-200 gr |
| Çilek | Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılır. | 100 Litre Su / 150-200 gr |