HARVEST MORE 10-55-10+TE

HARVEST MORE 10-55-10+TE

ÜRÜNUYGULAMA ZAMANIYAPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI
MEYVELER: Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, KirazSürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2–3 uygulama 100 Litre Suya 150-200gr
BağMeyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
ÇilekFide dikiminden itibaren 15–20 gün aralıklarla 2–3 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
MuzÇiçeklenme döneminde başlanır. 7–10 gün ara ile 2–3 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
SEBZELER: Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Fasulye, BezelyeGelişme devresinde bitkilerin büyümesini teşvik amacıyla başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10–15 gün ara ile 3–4 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, KarnabaharGelişmenin erken devrelerinden başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir.100 Litre Suya 150-200 gr
Havuç, Soğan, SarımsakGelişmenin erken devrelerinde 15 gün arayla 2–3 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
FındıkBahar döneminde başlayarak bir sezonda 2–3 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
ZeytinYetişme süresi boyunca 3–4 uygulama yapılır100 Litre Suya 150-200 gr
Damlama  sulama  ile  sulanan  tüm   bitkilerde   700-1.000   gr/da/gün   dozunda   uygulama   yapılır. Bu dozlar tavsiye niteliğindedir. Dozlar analiz sonuçları ve bitki gelişim dönemine göre değişiklik gösterebilir.