BİTKİLER | UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI | UYGULAMA DOZU |
Topraktan | Yapraktan |
TARLA BİTKİLERİ | Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile hasat sonuna kadar uygulanır. | 150-250 cc/da | 100 Litre Suya 50 cc/da |
Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs. |
SEBZELER | Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır. | 150-250 cc/da | 100 Litre Suya 50 cc/da |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Çilek, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates vs. |
FİDANLIK VE SERALAR | Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır. | 150-250 cc/da | 100 Litre Suya 50 cc/da |
Süs bitkileri, Sebzeler vs. |
MEYVELER | Üç tatbikat tavsiye edilmektedir: 1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesi dönemde. 2- Meyve oluşumunda. 3- Hasad sonuna kadar 15-20 gün aralıklar ile uygulanır | 150-250 cc/ Ağaç Başına | 100 Litre Suya 50 – 100 cc |
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem gibi meyve ağaçlarında, Bağ, Narenciye , Fındık ve Zeytinde. |