BİTKİ ADI | UYGULAMA MİKTARI | UYGULAMA ZAMANI |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Domates) | Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da | Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır. |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya) | Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da | Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır. |
Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar) | Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da | Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır. |
Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) | Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da | Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır. |
Meyve Ağaçları(Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin ve Narenciye) | Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da | Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır. |